Yritys

Yrityksemme tarina alkaa syksyltä vuonna 1952, kun Leevi Karviola naulasi peltisen kyltin huoltoliikkeen seinään.Tässä kyltissä luki ensimmäistä kertaa ikinä Lappeenrannan Konttorikone.

Kaikki mitä toimistossanne tarvitsette!

Jo yli 70 vuoden ajan

Lappeenrannan Konttorikone on ollut tuttu ja luotettava kumppani Etelä-Karjalan yrityksille ja yhteisöille. Tänä päivänä tarjoamme kaiken toimistossanne tarvittavan saman katon alta.

Pitkän kokemuksemme

ansiosta ammattilaisemme osaavat auttaa kaikessa, mikä liittyy modernin toimistotyön toimivuuteen: olipa kyse toimistotarvikkeista, monitoimitulostimista, ergonomiasta, AV-tekniikasta tai organisaation IT-hankinnoista.

Mottomme on "Pistetään toimimaan",

joten asiantuntijanne teke aina kaikkensa, että olet 100% tyytyväinen hankintaasi. Avaimet käteen -asennukset ja käyttöönoton opastukset varmistavat, että asiakas voi keskittyä olennaiseen eli omaan toimintaansa.

Paikallisena toimijana

pystymme tarjoamaan kaikki toimistoon liittyvät tarvikkeet, laitteet ja järjestelmät – joko suoraan omalta varastoltamme tai erittäin nopealla toimituksella. Laitteiden ja järjestelmien moitteettoman toimivuuden takaavat huolto- ja ylläpitopalvelumme. Omistajajäsenyytemme valtakunnallisessa EURO Toimistotukut -ketjussa takaa asiakkaillemme kilpailukykyiset hinnat ja palveluiden jatkuvuuden

Meidän arvomme

Konttorikoneelta saat kokonaisvaltaiset ja nykyaikaiset ratkaisut sekä tuotteet toimitiloihinne. Meiltä löydät lisäksi huolto- sekä teknisen tuen palvelut, jotka auttavat teitä mahdollisissa ongelmatilanteissa.
Meillä tehdään hommia asenteella ”Pistetään onnistumaan!”.  Konttorikoneelta löydät kaiken toimistoon tarvitsemasi saman katon alta. Tarjoamme sinulle koko tiimimme tuen ja ratkaisut niin pieneen kuin suureen tarpeeseen.
Yrityksemme tarina alkaa 50-luvulta, joten kokemusta alalta on kertynyt jo usean vuosikymmenen ajalta. Meidän porukka on täynnä rautaisia ammattilaisia ja jatkuvan kouluttautumisen myötä meillä on alamme viimeisin tieto ja osaaminen. Autamme teitä kohti toimivampaa työelämää, niin että te saatte keskittyä olennaiseen!

Lappeenrannan Konttorikone Oy

Vuoden kokemus
0 +

Yrityksemme tarina alkaa syksyltä vuonna 1952, kun Leevi Karviola naulasi peltisen kyltin huoltoliikkeen seinään.Tässä kyltissä luki ensimmäistä kertaa ikinä Lappeenrannan Konttorikone. 

Aluksi Konttorikone tarjosi palveluita kaupoille, tehtaille ja kunnille, joille tavara kulki apupojan kolmipyöräisen voimin. Yrityksen toimipaikka oli vain yksi pieni tila, josta löytyi peltinen pystyuuni ja halot.

Toiminta kehittyi nopeasti ja Konttorikoneen ensimmäinen konekauppa tehtiin vielä 50-luvulla. Silloin asiakas tiedusteli monistuskonetta. Asia oli tuolloin tietenkin uusi, mutta aiheeseen perehdyttiin ja kone saatiin toimitettua tyytyväiselle asiakkaalle.

1970-luvulla laite- ja toimistotarvikekauppa kasvoi ja muun muassa kirjoituskoneista oli jo siirrytty sähköisiin versioihin. Samoihin aikoihin kopiokoneet alkoivat syrjäyttää monistuskoneita. 1990-luvulle saavuttaessa tietotekniikka oli jo voimakkaasti mukana yritysmaailmassa, ja tähän aikaan myös Konttorikone aloitti tietokoneiden myynnin.

1991 Lappeenrannan Konttorikone Oy oli mukana perustamassa uutta toimistotarvikkeita ja -laitteita myyvää ketjua Euro toimistotukut Oy:tä. Ketjun jäsenenä olemme edelleen ja se tarjoaa meidän asiakkaillemme loistavat tuotteet tukkuhintaan.

Nyt tänä päivänä voimme olla ylpeitä vuosikymmenten kehityksestä ja historiastamme, jonka kirjoittaminen jatkuu edelleen. Me voimme luvata teille, että tänäkin päivänä Konttorikoneella saat palvelua aina henkilökohtaisesti ja tuotevalikoimastamme löydät kaiken mitä toimistossanne tarvitsette.

Kun asioita on tehty riittävän pitkään, ne varmasti osataan!

Olemme teitä varten

Asko Virsunen

Toimitusjohtaja
010 422 44 01

Minna Orpana

Talouspäällikkö
010 422 44 02

Jouni Parkkonen

Yritysmyynti
010 422 44 07

Markku Heikkinen

Yritysmyynti
010 422 44 04

Janne Jaatinen

Järjestelmä-asiantuntija
010 422 44 06

Vili Riiheläinen

Järjestelmä-asiantuntija
010 422 44 14