IT- ja AV-tuotteet ja -palvelut

Autamme teitä kohti toimivampaa työelämää: Konttorikoneelta saat kokonaisvaltaiset ja nykyaikaiset ratkaisut ja laitteet sekä IT-tarpeisiin että kokous- ja esitystekniikkaan.
 
IT- ja AV-tuotteet ja -palvelut

AV-laitteet: Kokous- ja esitystekniikka toimivaksi

Päivitä neuvottelutilan ym. kokous- ja esitystekniikka helposti kuntoon avullamme. Autamme valitsemaan toimivimmat AV-laitteet tarpeisiinne ja hoidamme toimituksen alusta loppuun: Sopivimman langattoman AV-ratkaisun valinta, avaimet käteen -asennus ja käytön opastus varmistavat teille laadukkaan teknologian ja sujuvat neuvottelut.

Toteutamme erikokoisia AV–kokonaisratkaisuja yrityksille, kouluille, auditorioihin, neuvottelutiloihin, julkisiin tiloihin. Laajassa valikoimassa projektorit, äänentoistojärjestelmät, ohjausjärjestelmät, dokumenttikamerat, infonäyttö –ratkaisut, suurkokonäytöt, interaktiiviset järjestelmät lisälaitteineen jne.Tarvittaessa toteutamme koko projektin suunnittelusta asennukseen avaimet käteen-periaatteella.

IT- ja AV-tuotteet ja -palvelut

Pk-yrityksen kaikki IT-laitteet, ylläpito ja käyttäjätuki

Varmista, että tietotekniikka auttaa työntekijöitäsi tuloksiin ja että et maksa turhasta. Pk-yrityksen työasemien, ohjelmistojen ja tietoturvan paketti, jonka avulla varmistat kustannustehokkaan, toimivan, tietoturvallisen ja ajan tasalla olevan työasemaympäristön yrityksellesi. IT-tuki työntekijöillesi.

Ota yhteyttä