Yhteystiedot

Ajankohtaista

05.11.2018

Kumppani-lehti

Uusi Kumppani-lehti on ilmestynyt. Tutustu uusiin tuoteuutuuksiin ja voimassa oleviin tuotekampanjoihin. Uuden lehden saat myymälästämme. Lehden digitaaliseen versioon pääset tutustumaan TÄSTÄ

17.09.2018

Uudet nettisivut avattu

Toivotamme tervetulleiksi kaikki asiakkaat ja kumppanit tutustumaan uuteen nettisivustoomme. Päivitetyn strategian mukaisesti kehitämme voimakkaasti viestintää ja sähköisiä palvelukanavia erityisesti asiakkaiden tarpeet huomioiden. Otamme mielellään palautetta vastaan sivuston sisällöstä ja käytettävyydestä.

13.09.2018

Vuoden 2019 Ajasto-kalenterit

Maakunnan laajin kalenterivalikoima on saapunut varastoomme. Hanki kalenterisi ajoissa, jotta varmistat saatavuuden.

Tule myymäläämme tai tutustu sähköiseen kuvastoon tästä linkistä. Myös painettuja kuvastoja on jo saatavilla myymälästämme.

23.08.2018

Uusin KUMPPANI-lehti on ilmestynyt

Kumppanilehdessä kerromme tuoteuutuuksista ja voimassa olevista tuotekampanjoista. Lehden digitaaliseen versioon pääset tutustumaan TÄSTÄ.

17.11.2017

Konttorikone toimittaa monitoimilaitteet Etelä-Karjalaan

Lappeenrannan Hankintapalvelut on valinnut Lappeenrannan Konttorikone Oy:n palvelutuottajaksi maakunnalliseen monitoimilaitteiden hankintasopimukseen. Palveluun sisältyvät asiakirjojen kopiointiin, tulostamiseen ja skannaamiseen tarkoitetut verkkomonitoimilaitteet käyttäjätuki- ja hallintapalveluineen. Sopimus on voimassa 31.5.2021 asti.

Monitoimilaitteiden hankintasopimuksessa ovat Lappeenrannan kaupunkikonsernin lisäksi mukana Imatran kaupunkikonserni, Lemin, Rautjärven, Savitaipaleen ja Taipalsaaren kunnat, Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Saimaan talous ja tieto Oy, Saimaan Tukipalvelut Oy, Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä ja Saimaan ammattikorkeakoulu.

Lappeenrannan kaupungin konsernihallintoon sijoittuva Hankintapalvelut vastaa pääosin Lappeenrannan kaupungin hankintojen kilpailuttamisesta. Lisäksi Hankintapalvelut vastaa Etelä-Karjalan maakunnallisten yhteishankintojen kilpailuttamisesta ja sopimustenhallinnasta.