Loppuvuoden tarjoukset marraskuun Kumppani-lehdestä

Marraskuun Kumppani-lehti tuo valoa ja inspiraatiota kaamoksen keskelle. 

Oikeat työvälineet ja tarvikkeet tehostavat toimiston työtä ja lisäävät tuottavuutta. Olosuhteiden kehittäminen pienilläkin muutoksilla on kustannustehokas tapa saavuttaa parempia tuloksia. Marraskuun Kumppani-lehdessä korostetaan mm valaistuksen merkitystä työpaikka-ergonomian ja työhyvinvoinnin osana. Toinen ajankohtainen aihe on tarjoilut ja henkilöstön huomioiminen kauden juhlien yhteydessä. Jouluinen tunnelma palavereissa ja yhteisissä tiloissa saavutetaan helposti sesongin mukaisella tarjoilulla. Lue lisää ajankohtaisista tuotteista ja aiheista marraskuun Kumppanista!

Löydät kaikki Kumppani-lehden tuotteet kirjautumalla verkkokauppaamme. Tilaamalla tuotteet sitä kautta, näet suoraan omat nettohintanne ja lisäät tuotteet helposti ostoskoriin. Tilauksen voit tehdä myös suoraan yhteyshenkilönne kautta. 
 

TUTUSTU KUMPPANI-LEHTEEN TÄSTÄ

 

 

Ota yhteyttä omaan yhteyshenkilöönne tai laita viestiä myynti@lapkone.fi, niin aloitetaan yhdessä teidän tarpeiden kartoittaminen. Toimivan ja käyttötarpeisiin optimoidun työympäristön avulla te saatte keskittyä olennaiseen ja me tiimimme kanssa toimimme taustalla teidän tukenanne.

OTA YHTEYTTÄ

 


Konttorikoneen juhlavuoden logo ja Eurotoimistotukut logo