Dokumenttikamera AverVision M15W

671,31 

Tilaustuote

SKU: 61PW000000AC Tuoteryhmä:

13 MP, 60 fps, 1/3,06″ CMOS, ePTZ, Mini USB B, HDMI, Wi-Fi Dongle, sisäänrakennettu mikrofoni, LED-valo

M15W on dokumenttikamera, joka on suunniteltu helpottamaan oppimista kaikilla koulutustasoilla. M15W:n kauniin tyylikäs, kompakti runko heijastaa sen Wi-Fi-yhteyden villiä vapautta ja upeaa 13 megapikselin kameraa 4K, 60 fps -kuvauksella. Kiehtovan ja interaktiivisen oppimiskokemuksen luominen sekunnissa M15W:n langattoman edun avulla on unelma.

13 megapikselin kamera tarjoaa 4K Ultra HD 60 fps ulostuloresoluutio, luoden erittäin yksityiskohtaisia ​​kuvia mistä tahansa kohteesta. Nauti henkeäsalpaavasta videosta ilman viivettä.

M15W:n erittäin kompakti ja kevyt muotoilu tekee siitä parhaan USB-kameran rajattomaan etäopetukseen. Se sisältää jopa erittäin kätevän ladattavan akun, joten voit vain napata sen ja muodostaa verkkoyhteyden!

Joustavan ja säädettävän varren avulla käyttäjät voivat siepata A3-kokoisia tai suurempia papereita. Älä myöskään koskaan enää murehdi ylösalaisin olevista kuvista. Kamerapään asentoilmaisimen ansiosta opettajat voivat aina heilauttaa tarkan ja tehokkaan näytön.

Etkö ole langattoman yhteyden fani tai sinulla ei ole ihanteellista Wi-Fi-ympäristöä? Ei ongelmaa. Opettajat voivat visualisoida materiaalia useilta laitteilta USB- tai HDMI-liitäntöjen kautta. Opetuskäyttäytymisen muuttamisen tulisi olla vähin huolenaihe.

Täältä tulee AVerin uusin ja tehokkain ohjelmisto – AverTouch. Riittää, kun yhdistät M15W:n mobiililaitteisiin sisällön jakamista varten yhdellä kosketuksella, ja opettajat voivat muodostaa yhteyden pilveen tallentaakseen automaattisesti huomautetut, kaapatut ja tallennetut tiedostot.