Aver VB342+ 4K videoneuvottelukamera

1 449,66 

Tilaustuote

SKU: 61U3200000AC Tuoteryhmät: , ,

4K UHD, Sony Exmore -anturi, 120 °, WDR, 2 x 5 W, 96 dB SPL, 3,5 mm, HDMI, USB C, UK / EU
Kaikki yhdessä USB 4K UHD -huippukamerakamera ja ääni Uusi VB342 + tekee ryhmävideopuhelut helpommaksi ja tehokkaammaksi ja tuottaa erinomaisen ääni- ja videolaadun yrityksille.
Se on myös varustettu huippuluokan ominaisuuksilla, kuten SmartFrame, SmartSpeaker,
True WDR ja FOV 120 °, jotta voit päivittää neuvottelukokemustasi.
AVer SmartFrame sieppaa kaikki, jotka on upotettu AVer SmartFrame-kehykseen,
VB342 + kehystää kaikki kokouksen osallistujat automaattisesti säätämällä kameran zoomausta, panorointia ja tarkennusta siten, että kaikki sopivat näytölle sekunneissa reagoimatta merkityksettömään liikkeeseen.
Pidä tehokas tapaaminen AVer SmartFrame -järjestelmän kanssa.
SmartSpeaker tunnistaa kaiuttimet heti Erittäin herkkä SmartSpeaker-seuranta osoittaa kaiuttimet mihin tahansa huoneeseen, leikkaamalla melun lähentääkseen ihmisen ääntä.
Lisäksi SmartSpeakerin 6 metrin halkaisija-alue säästää hukkaan menevää aikaa siirtämällä kaiuttimia lähemmäksi mikrofonia.
Jatkuva selkeys ja todellinen WDR Wide Dynamic Range (WDR) säätävät valotusta ja käsittelevät pikselien valoarvot suurikontrastisissa taustavaloympäristöissä selkeiden kuvien tuottamiseksi.
Pidä kokouksesi missä tahansa ja missä tahansa valaistuksessa VB342 +: lla.
Asenna kaikki huoneeseen VB342 + vangitsee huoneen 120 ° FOV-monilasilasilla, jossa on moottoroitu 180 °: n panorointi ja 105 °: n kallistusnäkymä laajemmasta näkökulmasta kuin koskaan. Ei enää huolta siitä, missä istuin sijaitsee.
Tehokkaiden kokoushuoneiden analyysi VB342 + tarjoaa analytiikkasovellusliittymän, jotta yritykset ja kolmannen osapuolen ohjelmistotoimittajat voivat hankkia ihmisiä laskevia tietoja ymmärtääkseen paremmin kokoustilan käyttöä.