Yhteystiedot

Strategiatyö vaatii konkreettisia toimenpiteitä

2017/12/12
Strategiatyö vaatii konkreettisia toimenpiteitä

 

 

Hivenen yli vuosi sitten päivitimme strategiaamme. Totesimme jo tuolloin, että Lappeenrannan Konttorikone Oy on jo tunnettu brändi Etelä-Karjalassa. Sen sijaan yrityksen modernisointia tulee jatkaa monella osa-alueella.

Yksi ja erittäin olennainen osa uutta strategiaamme on asiakaskeskeisyys, joka näkyy asiakkaillemme aitona kumppanuutena sekä ostamisen helppoutena. Haluamme jatkossakin vahva alueellinen toimija.

Olemme muuttaneet uusiin toimiviin liiketiloihin vuoden 2017 alkupuolella. Myönteinen uutinen on myös se, että Lappeenrannan Konttorikone Oy valittiin palvelutoimittajaksi maakunnalliseen monitoimilaitteiden hankintasopimukseen Etelä-Karjalassa. Määrätietoinen kehittäminen jatkuu.

Asiantuntijajoukkomme on nyt vuoden aikana kasvanut kuudesta henkilöstä kymmeneen. Tällä joukolla olemme nyt entistäkin parempia ja monipuolisempia kumppaneita teille. Odotamme myös teiltä ideoita toimintamme kehittämiseksi. Olkaa siis rohkeasti yhteydessä ja kertokaa ideoitanne ja ajatuksianne yrityksemme palvelu- ja tuotetarjonnasta.

Tarkoituksemme on nyt uusien nettisivujemme kautta kertoa teille uusista tuotteista, tarjouksista sekä muista ajankohtaisista asioista niin tiedotteina, mainoksina kuin blogeinakin.

Yhteistyöterveisin

#ajassa

#ajassa

Muita mielenkiintoisia artikkeleita

Valoa ja ergonomiaa

Valoa ja ergonomiaa

      Valoa ja ergonomiaa jaksamisen tueksi Syksy on saapunut. Pimeät aamut ja illat yhdistettynä syyssateisiin vaikuttavat kaikkien mielialaan. Eikä välttämättä piristävästi. Mieskin
Strategiatyö vaatii konkreettisia toimenpiteitä

Strategiatyö vaatii konkreettisia toimenpiteitä

    Hivenen yli vuosi sitten päivitimme strategiaamme. Totesimme jo tuolloin, että Lappeenrannan Konttorikone Oy on jo tunnettu brändi Etelä-Karjalassa. Sen sijaan yrityksen modernisointia