Yhteystiedot

Valoa ja ergonomiaa

2018/11/05
Valoa ja ergonomiaa

 

 

 

Valoa ja ergonomiaa jaksamisen tueksi

Syksy on saapunut. Pimeät aamut ja illat yhdistettynä syyssateisiin vaikuttavat kaikkien mielialaan. Eikä välttämättä piristävästi.

Mieskin /vaimokin on koko ajan huonolla päällä. Ja lapset syöksyilee kaiken maailman harrastuksissa, kiukuttelee ja muutenkin kaikki alkaa tuntua kaaosmaiselta. Töissä nuo samat naamat päivästä toiseen ja puhumattakaan tuosta pomosta…

Otan avioeron, annan lapset parempaan kotiin, irtisanoudun ja muutan johonkin kauas tästä pimeyden valtakunnasta.

No en ehkä ei sentään.

Syksy on myös monella sektorilla kiireistä ja stressaavaa aikaa. Nyt onkin hyvä miettiä, kuinka tuon pimeän syksyn tuomaa tunnelmaa voisimme jotenkin keventää.

Asennetta ja pieniä tekoja

Tuntuu, että unohdimme jo viime kesän, joka oli todella lämmin ja aurinkoinen.  Kohta on sitten maa valkoisena ja talven aurinko houkuttelee meitä ulkoiluharrastuksiin.

Ehkä minullakaan ei ihan niin huonosti mene. On työ, koti ja perhe. Ja hyvähän se, että nuo lapsetkin tekevät jotain järkevää eivätkä vaan makaile kotona tekemättä mitään.

Työpaikalla minulle hommattiin juuri uusi korkeussäädettävä pöytä, ergonominen tuoli ja kirkasvalolamppu. Nyt voin istua hyvässä asennossa ja seisoa osan päivästä vaikka Gymba-laudan päällä töitä tehden.  Selkä tuntuu paremmalat ja tuo valokin tuntuu piristävän, ainakin omaa mieltäni.

Ei nuo työkaveritkaan hullumpia ole, mut se pomo…

 

Energistä syksyä kaikille!

#ajassa

Muita mielenkiintoisia artikkeleita

Valoa ja ergonomiaa

Valoa ja ergonomiaa

      Valoa ja ergonomiaa jaksamisen tueksi Syksy on saapunut. Pimeät aamut ja illat yhdistettynä syyssateisiin vaikuttavat kaikkien mielialaan. Eikä välttämättä piristävästi. Mieskin
Strategiatyö vaatii konkreettisia toimenpiteitä

Strategiatyö vaatii konkreettisia toimenpiteitä

    Hivenen yli vuosi sitten päivitimme strategiaamme. Totesimme jo tuolloin, että Lappeenrannan Konttorikone Oy on jo tunnettu brändi Etelä-Karjalassa. Sen sijaan yrityksen modernisointia